Convectoren AVANT WIFI 1000W - 2000W

Technische Gegevens:

  • KW
  • Btu
  • M3
  • € 520

De elektrische stralingsconvectoren AVANT WIFI met een vermogen van 800 tot 2000 W zijn een economische verwarming met laag verbruik. Ze bereiken sneller de gewenste temperatuur en behouden deze ook langer vergeleken met een ander verwarmingssysteem (dankzij hun akkumulerend vermogen en het optimaal controle systeem).

1000W Vierkant         420 euro

1500W Horizontaal   580 euro

2000W Horizontaal   580 euro

1300 Vierkant             540 euro

Prijs incl btw

Snelle en efficiënte verwarming        De elektrische stralingsconvectoren AVANT WIFI zijn een economische verwarming met laag verbruik. Ze bereiken sneller de gewenste temperatuur en behouden deze ook langer vergeleken met een ander verwarmingssysteem (dankzij hun akkumulerend vermogen en het optimaal controle systeem).
Uniek gepatenteerd systeem in de wereld Dit materiaal is speciaal voorzien voor konvektie, straling en akkumulatiewarmte.  Dankzij zijn dubbele kern oefent het speciaal decoratief paneel zijn innovatieve kwaliteiten. Het is vooral samengesteld uit silicium- en aluminiumoxide, twee complementaire elementen die waarde toevoegen aan de verwarming. De silicium is vooral een thermisch akkumulatiemiddel, en de aluminium is een zeer goede warmtewisselaar. Op deze manier is de afgifte van de warmteconvectie naar de akkumulatie optimaal en bevorderd de straling en de akkumulatie.
De nieuwe generatie elektronische thermostaten verbeteren de nauwkeurigheid en de efficiëntie van de radiatoren AVANT WIFI. Ze garanderen een constante omgevingstemperatuur voor een gering verbruik.

Intuïtieve en conviviale controle van de temperatuur, het verbruik, de bedrijfskosten en de geaccumuleerde besparingen via uw mobiele telefoon, tablet of computer Wekelijkse of dagelijkse programmering op het display van het toestel of via smartphone WIFI centrale voor het beheer tot 31 radiatoren, met veiligheidsleutel, reikwijdte 200 m (zonder wand) of 30 m (met max. drie binnenwanden), in optie Controle thermostaat met een hoge precisie +/- 0,05°C Power Control: Systeem HCC (Heating Cruise Control) om de werking van de weerstand aan te passen en het minimale vermogen te gebruiken om de gewenste temperatuur te bereiken Dubbele inertie: Dual Kherr In & Out, akkumulatiekern in het toestel voor stabilisatie van de temperatuur en vermindering van het verbruik Cooling detector: detectie van open ramen Dubbele isolatie, Klasse II, voor een extra beveiliging
Garantie: 12 jaar op het paneel en 2 jaar voor de andere onderdelen